Pihe-puha Disney lámpák a Philips-től

Egy nagyszerű hétfő délelőttel indult a hetünk az Alkonylámpánál, ugyanis a reggeli kávé elfogyasztása után nem sokkal, elsőként hozzánk érkeztek meg a népszerű Disney karakterek. A puha SoftPals gyerekszobai lámpákat már nagyon vártuk. Különösen azért, mert a szerethető klasszikus Mickey és Minnie Mouse karakterek mellett az újabb Szörny Egyetem szereplők – a vicces és melegszívű Mike és a medveszerű szuperrémisztő Sulley – felnőttként is szerethető Disney hősök. A puha és könnyű SoftPals éjjeli fények, annyira szépek, hogy biztosan sok mókás pillanatot varázsolnak a kicsik szobájába, vagy jól ismert vidám karakterükkel megnyugtatják az álmukból ébredő gyermekeket.

Philips soft pals disney figurák

A lámpák megérkezésekor, azonnal szembetűnő volt a minőségi igényes, az adott termékre tervezett csomagolás, ez egyébként a Philips részéről már megszokott pozitívum. Minden típusból kibontottunk egy-egy darabot és ők tökéletes fotóalanyként szolgáltak. A termékek bemutatásához sok-sok jó minőségű saját fotót készítettünk és ebben a bejegyzésben is azokat használtuk.

Minőség, tapintás, egészség

A lámpák jó minőségű BPA mentes szintetikus anyagból készülnek, finom, kellemes tapintásúak és könnyűek. Minden apró részletük szépen kidolgozott. Szerintem nagyon lényeges a termékek esetében, hogy rögtön a kibontást követően, tiszta, természetes új illatuk volt, nem pedig: A hagyjuk szellőzni még egy kicsit típusú műanyag. A beépített LED- fényforrásoknak köszönhetően a lámpák hosszabb működés után sem melegszenek át. Az éjjeli fények minden porcikája puha, így a kicsik, akár az ágyukba is bevihetik őket.

 

Kidolgozottság, fény

Mind a négy Disney karakter megformálása nagyon jól sikerült, bár nekünk kialakításra a bájos Minnie egér tetszett a legjobban. Minden termék ugyanolyan beépített Philips LED fényforrással üzemel, ám formai kialakításának és színének köszönhetően, négyük közül egyértelműen a legkisebb, Mike Wazowski világított a legjobban.

 

Praktikum

A termékek nagy előnye, hogy hordozhatóak (mindenféle kilógó vezeték nélkül) és minden egyes darab méretileg is nagyon jól kialakított, aprócska gyermek kezecskékre tervezett. A lámpák egyszerűen, billentéssel ki vagy bekapcsolhatóak. Minden éjszakai fényhez tartozik egy dokkoló, amellyel töltésük lehetséges. A lámpák töltés közben is képesek világítani. A dokkolón található gombot megnyomva a töltés automatikusan elindul és a gombon egy jelzőfény jelenik meg. Amikor a SoftPal teljesen fel van töltve a fényjelzés automatikusan kikapcsol.

Mickey és Szörny egyetem

Világítás közben

Mickey és Minnie Mouse

Sulley és Mike

 

Forrás: alkonylampa.hu