A zöld iroda világítás
 
A jó világítás nem csak a látási körülményeket javítja, hanem a hangulatra is hatással van. Azonban az irodai élet kellemesebbé tételét nem kell mások rovására intéznie. Fenntartható világítási megoldásaink segítenek leszorítani az épület energiaigényét, és ezzel óvni bolygónkat.
A világítás az energiamegtakarítás egyik legígéretesebb területe, hiszen a világ épületeinek túlnyomó többségében régebbi, rossz hatásfokú világítástechnika teljesít szolgálatot, amely az áramköltségek 40%-át teszi ki.

Napjaink megoldásai

MASTER TL5 EcoA ma elérhető energiatakarékos világítási és vezérlési megoldások mindezt megváltoztathatják, és jelentős előnyöket biztosíthatnak. Jobb fényminőséget és alacsonyabb üzemeltetési költséget eredményeznek csökkentett energiafelhasználásuknak köszönhetően, ami egyben alacsonyabb CO2-kibocsátást is jelent.

Elképesztő lehetőségek

Philips irodavilágításA környezetre gyakorolt hatás szempontjából az épületek felelősek a világ teljes energiaigényének 40%-áért. A népességnövekedés miatt ez az arány még tovább emelkedik, ezért ebben az ágazatban rendkívüli potenciál rejlik az energiafogyasztás csökkentésének és a CO2-kibocsátás visszaszorításának területén.

Energiatakarékos világítás

Zöld megoldásaink nem pusztán energiát takarítanak meg. Jobban kímélik a bolygót életciklusuk előtt, alatt és után is. Látja már a fényt?